آصفری:
ابراز تاسف یک نماینده مجلس از برخی دلال بازیهای دولتی در بازار کالای اساسی مردم
نماینده مردم شریف اراک،کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید طور جدی با گران فروشان بازار شب عید و همچنین دلالان برخورد داشته باشد؛ این در حالی است که متأسفانه بعضا خود دولت مشغول به دلال بازی در بازار است که این مسئله به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.
محمدحسن آصفری در گفتوگو با میزان، با اشاره به کنترل بازار شب عید، گفت: تقاضا داریم تا مسئولین نگذارند تا سفرهای مردم در شب عید خالی شود.
وی بیان داشت: مسئولین باید تلاش کنند تا نیازهای معیشتی و اساسی مردم در شب عید تأمین شود.
این نماینده مجلس اظهار داشت: لازمه این مهم این است که دولت کالاهایی را که ذخیره کرده، با قیمت مناسب در اختیار مصرفکننده قرار دهد و در ادامه نظارتهای خود را اعمال کند.
نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی بیان داشت : دولت باید طور جدی با گران فروشان بازار شب عید و همچنین دلالان برخورد داشته باشد؛ این در حالی است که متأسفانه بعضا خود دولت مشغول به دلال بازی در بازار است که این مسئله به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.
آصفری تأکید کرد: به اعتقاد بنده یکی از مقصرین اصلی در رابطه با افزایش قیمت کالا، بخش حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده در وزارت صمت است که باید در زمینه کالای اساسی مردم به طور جد ورود کند وبرخی فرایندهای غلط را اصلاح کند.