پایگاه اطلاع رسانی محمدحسن آصفری
پایگاه اطلاع رسانی محمدحسن آصفری

پایگاه اطلاع رسانی محمدحسن آصفری

پایگاه اطلاع رسانی محمدحسن آصفری
آصفری:
نیروگاه شازند به هیچ وجه نباید از مازوت استفاد کند/ کمبود گاز نداریم
نیروگاه شازند به هیچ وجه نباید از مازوت استفاد کند/ کمبود گاز نداریم

نماینده مردم اراک،کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت موظف است با توجه به اینکه اراک و شازند از جمله شهرهای آلوده کشور هستتند از مازوت سوزی در نیروگاه حرارتی شازند جلوگیری کند.

محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در گفتگو با دیار آفتاب؛ در رابطه با نگرانی ها نسبت به مازوت سوزی نیرگاه شازند در روزهای پیش رو گفت: استفاده از مازوت در نیروگاه هایی که در داخل و اطراف شهرها هستند خلاف اصول و ضوابط قانون محیط زیست است لذا متعهد شده اند که به هیچ وجه از مازوت در نیروگاه شازند استفاده نکنند.

 

آصفری ادامه داد: البته طی مکاتبه ای که اخیرا با رئیس سازمان محیط زیست کشور داشتم تأکید شد که باید جلوی هرگونه استفاده از مازوت در این نیروگاه گرفته شود و دولت هم موظف است با توجه به اینکه اراک و شازند از جمله شهرهای آلوده کشور هستند از مازوت سوزی در نیروگاه حرارتی شازند جلوگیری کند.

 

وی در خصوص برخی مسائل مطرح شده در رابطه با کمبود گاز و اعمال محدودیت برای نیروگاه ها گفت: ما الان نزدیک به ۹۰۰ میلیون مترمکعب تولید گاز داریم در حالی که نیاز و مصرف کشور هم اکنون ۶۰۰ میلیون مترمکعب است لذا مشکل و کمبودی نداریم، آقایان وزرا عادت کرده اند که بگویند کمبود داریم اما بعد از اینکه از پیک زمستان عبور می کنیم اعلام کنند این کار با تدبیر انجام شده است.

 

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب تصریح کرد: اگر به فرض کمبود گاز هم داشته باشیم با توجه به شرایط اراک نباید چنین اجازه ای داده شود که نیروگاه شازند از مازوت استفاده کند.

 

نائب رئیس کمیسیون شورا ها و امور داخلی کشور در رابطه با دلایل مازوت سوزی در نیروگاه ها گفت: متاسفانه برنامه ریزی لازم برای بهره برداری از مازوت و تبدیل آن به سایر میعانات و مواد در کشور وجود ندارد و به همین خاطر در نیروگاه ها مصرف می شود.

 

به گزارش دیارآفتاب؛ آصفری نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب شهریورماه سال جاری طی نامه ای به وزیر نفت با اشاره به خسارات و مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در شهر اراک تأکید کرد: بارها از طریق مکاتبه، تذکر و تشکیل جلسه موضوع مصرف مازوت در نیروگاه بعنوان یکی از عوامل اصلی آلودگی شهرستان اراک و شهرهای همجوار به وزرای پیشین اعلام گردیده اما متأسفانه اقدام موثری صورت نگرفته است.

 

در بخش دیگری از این نامه خطاب به جواد اوجی آمده است: خواهشمند است دستور فرمایید در راستای رعایت حق حیات شهروندان منطقه نسبت به قطع مصرف مازوت و سوخت های آلاینده در این نیروگاه اقدام لازم به عمل آید.

 

 


اشتراک گذاری خبر: گوگل پلاس توئیتر واتساپ تلگرام