نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس گفت: خدمات ارزشمند موقوفات باید در محل وقف مشهود باشد و در این راستا باید رضایتمندی شهروندان را جلب کرد.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمدحسن آصفری در نشست با بخشداران، شماری از دهیاران و مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: هیچ فردی در استان مرکزی مخالف وقف نیست اما برخی عملکردها گلایه برخی هموطنان به خصوص روستاییان را به دنبال داشته و انتظار میرود بخشی از مشکلات که در استان قابل پیگیری است، مرتفع شوند و بخشی دیگر که منشا ملی دارد در مرکز کشور پیگیری شود.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وقف موضوع بسیار مهمی است اما حقوق مردم نیز اهمیت دارد که باید مورد توجه جدی قرار گیرد تا جایگاه این سنت حسنه تقویت شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تا آنجایی که امکان دارد باید طوری انعطاف به خرج دهد تا رضایت مردم جلب و جایگاه وقف در جامعه تقویت شود./